TILMELDING til forsommertræning til sæsonen 2017-2018 er nu åben!

Træningerne starter 1. maj og du kan tilmelde dig nedenfor:
 
 
 
---
 

Generel info:

Taastrup Elite Badminton har hold i 3. division, Sj. serien, Serie 2 og serie 3. Senior træner mandag aften og onsdag aften. Derudover tilbyder vi udvalgte søndagstræninger. Er du Ungsenior ca. 18-24 år, så tilbyder vi også 1-2 ekstra træninger om ugen.

I seniorafdelingen lægges der vægt på et rigtigt godt træningsmiljø med koncentreret træning og smil på læben. Mange deltager i åbne turneringer, vi holder fester, har fællesspisning efter holdkampene, træningslejr, klubmesterskaber m.m.

TEB´s seniorcheftræner er Thomas Laybourn som er tidligere verdensmester i mixdouble i 2009. Thomas suppleres af tidligere international topspiller Rikke Olsen Siegemund. Thomas og Rikke´s forskelligheder går godt i spænd, og de har hver sin erfaring at bidrage med til træninger og holdkampe.
- Vi tilbyder også ungsenior træning for de spillere som vil mere, og har brug for yderligere træning i overgangsfasen til senior. Typisk de 15-23 årige træner her.

Kontaktperson:
Har du spørgsmål eller lign. så ring på 2028 5105 eller send en mail til Cheftræner Thomas Laybourn på tl@taastrupelitebadminton.dk
 
Træningstider:
Senior T1:
Træner mandag aften 19.30-21.30 og onsdag aften kl. 18.30-20.30.
Senior T2:
Træner onsdag aften kl. 20.15-22.00.
Ungsenior:
Træner mandag aften kl. 17.45-19.30
- Vi træner fra start august til slut april. Derudover har vi forsommertræning i maj og juni + sommertræning i hele juli, så træning HELE året hvis man vil.
 
Kontingent:
Pris for 17/18 sæsonen er 2600 kr. som inkluderer 2 ugentlige træninger (+ udvalgte søndage), holdkampe, boldpenge og gratis klubtøj.

Tilmelding:
Tilmelding og betaling til senior og ungsenior foregår via nedenstående link:
Alle nye spillere tilbydes to gratis prøvetræninger! Træn gratis 2 træninger, derefter normalpris ved tilmelding.
Kontakt Allan Brandt på ab@taastrupelitebadminton.dk hvis du ønsker at få 2 prøvetræninger gratis.
 
 
Håber vi ses til en sjov og spændende sæson i Taastrup Elite Badminton... 
 

NYHEDER

Banner