Velkommen til Taastrup elite Badminton. Vi kan tilbyde træning til alle aldersgrupper og alle niveauer. Fra de helt små MINItoner fra 4 år, og op til veteraner som vil have ekstra træning udover deres faste bane. Vi har også mange tider til rådighed til banespillere.
 
Alle som har fået en "Træn gratis i 2 måneder flyer" bedes sende en mail til Allan Brandt på ab@taastrupelitebadminton.dk, og sammen med Allan finde det hold som passer bedst til prøvetræningerne.
 
Læs meget mere om alle afdelinger herunder.
 

MINIton

MINIton hos Taastrup Elite Badminton er badminton og leg for de 4 - 9 årige, som giver en fantastisk mulighed for, at være aktiv med dit barn.
Vi har MINIton hold mandag og onsdag fra 17.00-18.00.

Til forskel fra den traditionelle badmintontræning spiller forældrene en stor rolle i MINIton, og det er derfor en forudsætning, at hvert barn ledsages af en forælder eller anden ledsager, der kan deltage "aktivt" i træningen.

Tilmeld MINIton hold    Læs mere om MINIton
 
 

Ungdom

Taastrup Elite Badminton tilbyder den bedste ungdsomstræning til de unge fra Høje Taastrup Kommune og omegn.
Philip Fagralid er cheftræner for hele ungdommen med træning på de fleste niveauer.
Tidligere verdensmester Thomas Laybourn er træner om onsdagen for øvede, talenter og elite.
Tidligere prof. topspiller og U19 landstræner Rikke Olsen Siegemund er træner mandag på elite/ungsenior. 

Som ungdomsspiller i Taastrup Elite Badminton kan du træne 1, 2, 3 eller fire gange om ugen. Det bestemmer man selv, ud fra ambitioner, tid og lyst.
Ungdomsspillere kan også komme til stævner og kampe for et af klubbens mange ungdomshold.
 
Vi tilbyder træning til alle aldersgrupper og på alle niveauer.

Tilmeld Ungdom hold    Læs mere om Ungdom
 
 

Senior

Taastrup Elite Badminton har hold i 3. division, Sj. serien, Serie 2 og serie 3. Senior 1+2 træner mandag aften og onsdag aften. Derudover tilbyder vi udvalgte søndagstræninger. Er du ungsenior ca. 18-24 år, så tilbyder vi også 1-2 ekstra træninger om ugen.
 
I seniorafdelingen lægges der vægt på et rigtigt godt træningsmiljø med koncentreret træning og smil på læben. Vi deltager i åbne turneringer, holder fester, har fællesspisning efter holdkampene, træningslejr, klubmesterskaber m.m.
 
TEB´s seniorcheftræner er Thomas Laybourn som er tidligere verdensmester i mixdouble i 2009. Thomas suppleres af tidligere international topspiller Rikke Olsen Siegemund. Thomas og Rikke´s forskelligheder går godt i spænd, og de har hver sin erfaring at bidrage med til træninger og holdkampe.
- Vi tilbyder også ungsenior træning for de spillere som vil mere, og har brug for yderligere træning i overgangsfasen til senior. Typisk de 15-23 årige træner her.

For voksne spillere, der gerne vil træne/spille sammen med andre voksne, men ikke er til det helt høje niveau med hårde slagøvelser osv. Der har vi Voksen Fællesspil sammen med veterantræning. Se under afdelinger/veteran i top menuen.
 
Tider for sæsonen 17/18 kan ses via nedenstående link.
Derudover har vi forsommertræning i maj og juni + sommertræning i hele juli, så træning HELE året hvis man vil. 

Tilmeld Senior    Læs mere om Senior
 
 

Motionist & Banespillere

Taastrup Elite Badminton har mange tider til banespillere der spiller fast en gang om ugen, priser starter fra 1150 kr. pr. bane pr. sæson.
Kontakt evt Kirsten Stieper for mere info på ks@taastrupelitebadminton.dk 

Tilmeld Bane    Læs mere om Motionist & Banespillere
 
 

Veteran

Taastrup Elite Badminton har fællesspil for veteraner der gerne vil spille fast én gang om ugen. Vi har hold som træner onsdag aften i Borgerskolens Idrætshal fra kl. 20.00-22.00 og torsdag aften fra kl. 19.00-21-00.
 
 
 
---
 
 
Har du spørgsmål til noget af ovenstående, så kontakt os meget gerne...:-)
 
 
 

NYHEDER

Banner